STRAND & NATUR
STRANDEN
STRANDEN
VI LIGGER UD TIL EN AF NORDJYLLANDS ABSOLUT SMUKKESTE BADESTRANDE

Kilometerlange badestrande i Nordjylland med lavt vand, ideelt for børnene. Her er der ingen farlig understrøm eller de berygtede ”hestehuller”, som findes på vestkysten. Her kan alle være med. De rolige vande giver dig og din familie en god oplevelse, når I skal ud og bade.

Gå på oplevelse i strandkanten. Det er aldrig kedeligt. Her er masser af specielle konkylier, strandskaller, og fine sten – et sandt paradis både for voksne og børn. Er du heldig, kan du også finde rav, men så anbefaler vi en lommelygte til de tidlige morgenstunde.

Langs hele stranden mellem Sæby og Frederikshavn er der stendiger, som bryder bølgerne. Det giver tryghed for de mindste. Et kort stykke fra campingpladsen starter strandpromenaden mod Sæby.

Vi ligger lige ud til en af de flotte badestrande i Nordjylland. Og på stranden ud for campingpladsen kan man mod syd se mod Sæby, den imponerende hvide klosterkirke og havnen. Mod Nord er der blik til havnen i Frederikshavn, hvor Stena Line færgerne sørger for forbindelse til Norge og Sverige. Færgen til Læsø ses også tydeligt på dens daglige tur mellem Læsø og Frederikshavn.

Vi synes selv, at vi har en af landets dejligste og mest spændende strand. Men kom og døm selv!

NYD SOLNEDGANGEN, LUFTEN OG DEN ENESTÅENDE NATUR I DET SMUKKE NORDJYSKE LANDSKAB

Området omkring Svalereden Camping inspirerer til en dejlig vandretur i landskabet. Her er mange oplevelser i vente såsom Sæbygaardskov med sit frodige dyreliv, eller Nellemans Have skabt af frivillige og flittigt besøgt af både skoler og borgere i området.

Frederikshavn byder Bangsbohave som er en fantastisk oplevelse og en must-see oplevelse. Cykler man ind til Bangsbohave kan man med fordel tage cyklen de 9km igennem de smukke Pikkerbakker og derefter slappe af i Bangsbohave med en medbragt lille frokost.

Der er meget mere i vente, hvis du tjekker vores menu ‘oplevelser’ foroven.

Nordjylland er fyldt med oplevelser og aktiviteter for alle

Tag på opdagelse i Nordjyllands fantastiske natur og nyd gåturene langs stranden

Centralt placeret mellem Sæby & Frederikshavn er hygge og shopping lige rundt om hjørnet.

Vores nærområde bugner af spændende spisesteder, kreative værksteder og shoppingmuligheder. Tag f.eks indtil Sæby torv kun 3km fra Svalereden eller den lange gågade i Frederikshavn kun 9km væk.

Tag cyklen med, Nordjylland er fantastisk på en sadel

Tag cyklen med, Nordjylland er fantastisk på en sadel

Området omkring Sæby og Frederikshavn er skabt til cykler uanset om du er motionist eller hardcore mountainbiker. Fra strandkanten kan man hoppe på cyklen og køre helt ind til havnen i Sæby, eller langs det smukke hav ind mod Frederikshavn.