Campingpladsfaciliteter

Butikken Alle vores servicebygninger er af meget høj standard -faciliteter i topklasse, for både børn og voksne.  Alle baderummene er forsynet med hårtørrer, og der er selvfølgelig sæbeautomater i alle rum med toilet og håndvask. Alle kombirum og familibaderum er lukkede rum som ”badeværelset derhjemme”.

Bygning A: Reception. I receptionen har vi specielbrochurer på de mange attraktioner og seværdigheder der findes i området. Der er trådløst internet på hele pladsen, men har du ikke din computer med, så er der  stationære PC’er til udlån i TV-stue og reception.Campingpladsfaciliteter - boerneafd-2

Bygning B: Butik med ”bake-off”. På 1. Salen 4 dobbeltværelser med eget bad og toilet.

Bygning C: Kombirum med toiletter og håndvaske. Kombirum med bad og håndvask. Familiebaderum med toilet, bad og håndvask.

Bygning D: Køkken med ovne og mikrobølgeovne. Møntvaskeri og strygerum. Puslerum. Hundebad. Kemiudslag.

Bygning E: Spillehal og TV-stue/opholdsrum for børn og unge. På 1. Salen TV-stue/opholdrum samt pool-billard Badeværelserfor de voksne.

Bygning F: Familiebaderum. Puslerum. Professionelt solarium. Toiletter. Udendørs opvaskestationer.  Vekselautomat til poletter (bad). Kemiudslag.

Bygning G: Stort køkken med ovne/mikrobølgeovne og spisepladser. Farverig børneafdeling med toiletter, bad og håndvaske. Kombirum med bad og håndvask. Kombirum med toiletter og håndvaske. Udendørs overdækket terrasse med grill og opvaskestationer.

Bygning C,D,F og G er alle med gulvvarme – Fælleskøkkendejligt, både sommer og vinter!

Og så skal vi måske lige nævne: Høj rengøringsstandard!

Pladsoversigtgrill terassepc til udlån