TAG PÅ “RETRO-CAMPING” PÅ SVALEREDEN CAMPING I NORDJYLLAND! Det er ikke luksus, men hytterne er velindrettet, meget hyggelige  og er et rigtigt godt alternativ til at ligge i telt.  Udlejes på såvel ugebasis som på dagsbasis – også i højsæson.

 

Velbeliggende hytter på Svalereden Camping, beliggende mellem Sæby og Frederikshavn. Centralt placeret og velindrettede hytter på 15 m2 med henholdsvis 5 og 6 sovepladser, hvoraf der er en hems med 2 sovepladser. 5 af hytterne har dobbeltseng i stueplan. Resten har enkeltsenge/køjesenge. Der er ikke bad/toilet eller indlagt vand. Men alle hytterne ligger tæt på vores servicebygninger. Mange af hytterne har deres egen udendørs afskærmet terrasse med bænkebord sæt.

   

 

 

De 21 stk. standardhytter er alle med kombineret opholdsrum og soverum samt køkkenniche med køleskab, kogeplader og kaffemaskine. Bestik og service til 6 personer. Dyner og puder til 5 personer. Overdækket terrasse med havemøbler.

Diverse rengøringsartikler. Støvsuger kan lånes i Receptionen. Hvis ikke I selv ønsker at ordne slutrengøringen, så bestil slutrengøring senest dagen før afrejse.

Standardhytterne udlejes i perioden ca. 1. april til ca. 1. november.

Der er adgang til trådløst internet mod betaling.

HUSK AT MEDBRINGE: Sengelinned !
Hytterne er røgfri!

   

 

  

 

   

 

 

Velbeliggende hytter på campingplads mellem Sæby og Frederikshavn. Den gode placering mellem de 2 byer,  giver et rigtig godt udgangspunkt til at opleve Nordjylland. Hytterne er centralt placeret på campingpladsen i kuperet terræn og med kort afstand til servicebygninger.