Tag på hytteferie i Nordjylland. Prøv vores dejlige hytter på 25m2 med bad og toilet og med sengepladser til 5 personer.Hytteferie i Nordjylland - bædeværelse

2 soverum, det ene med dobbeltseng og det andet med køjesenge og en enkeltseng. Dyner og puder til 5 personer.

Kombineret opholdsrum og køkken. Komfur m/ovn, køleskab med fryseboks, mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkoger. Tv. Bestik og service til 6 personer.

Overdækket terrasse med havemøbler.

Hytten er udstyret med diverse rengøringsartikler samt støvsuger. Hvis ikke I selv ønsker at ordne slutrengøringen, så bestil slutrengøring senest dagen før afrejse.

Der er adgang til trådløst internet mod betaling. Hytterne er godt isoleret og lejes ud hele året.

HUSK AT MEDBRINGE: Sengelinned!

Hytterne er røgfri!

soveværelse

børneværelset

 

 

Stuen

luksushyttens terasse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag på hytteferie i Nordjylland. Vores luksushytter giver rammerne for, at du og din familie kan få en dejlig ferieoplevelse. Hytterne ligger centralt placeret på campingpladsen . Fra hytterne er der kun få minutters gang til stranden. Østkystens strand er rolig og børnevenlig og man kan gå langs den ind til Sæby. En pragtfuld gåtur som mange af vores gæster sætter rigtig meget pris på.

Så tag en overnatning på Svalereden Camping og besøg de mange forskellige attraktioner, som Nordjylland har at byde på. Det tager f.eks. kun godt 30 min. at køre til Aalborg. Og ca. 50 minutter til Skagen. Der er bus stoppested lige uden for campingpladsen,  så der er mulighed for at besøge både Sæby og Frederikshavn med offentlig transport.