Dobbeltværelser

Skal det være ekstra nemt?
Søger du overnatning i Sæby? Eller overnatning i Frederikshavn?

Med en central placering tæt på Sæby og Frederikshavn, så er vores dobbeltværelser en god mulighed. Her skal du ikke tænke på at redde senge op, eller foretage slutrengøring på afrejsedagen. Det klarer vi!

På 1. salen i vores hyggelige hovedbygning, er der 4 dobbeltværelser med eget bad/toilet.

Pæne store værelser med 2 senge, fuldt opredte og med håndklæder.

Der er Tv, køleskab m/fryseboks og elkoger på værelserne. Lille spisebord med 2 stole. Endvidere diverse bestik /service og tebreve/kaffe (instant) til fri afbenyttelse.

Der er mulighed for at købe friskbagt brød, samt ost, pålæg m.m. i vores butik, som ligger i stueetagen under værelserne. Butikkens åbningsperiode er fra ca. 1. april til ca. 1. oktober.

I et af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.

Værelserne og bygningen i øvrigt er røgfri! Kæledyr er ikke tilladt på vores dobbeltværelser. Men i vores LUX 1 hytter og standardhytter må man medbringe kæledyr.

Skal det være ekstra nemt? Så kan vi tilbyde jer en prisbillig overnatning i Sæby og Frederikshavn. Vi ligger centralt placeret i mellem de to byer. Både Sæby og Frederikshavn byder på mange aktiviteter og udflugtsmål. Med den centrale placering som Svalereden Camping har, er den en oplagt mulighed hvis I ønsker overnatning “tæt på det hele”. Skagen, Aalborg og vestkysten kan nåes indenfor blot 35-55 minutters kørsel.  F.eks Fårup Sommerland og Oceanariumet?. Eller hvad med en dags tur til Læsø eller en “sviptur” til Hirsholmene?

 

Comments are closed