Kilometerlange badestrande i Nordjylland med lavt vand, ideelt for børnene. Her er der ingen farlig understrøm eller de berygtede ”hestehuller”, som findes på vestkysten. Her kan alle være med. De rolige vande giver dig og din familie en god oplevelse, når I skal ud og bade.

Gå på oplevelse i strandkanten. Det er aldrig kedeligt. Her er masser af specielle konkylier, strandskaller, og fine sten – et sandt paradis både for voksne og børn. Er du heldig, kan du også finde rav.

Langs hele stranden mellem Sæby og Frederikshavn er der stendiger, som bryder bølgerne. Det giver tryghed for de mindste. Et kort stykke fra campingpladsen starter strandpromenaden mod Sæby.

Vi ligger lige ud til en af de flotte badestrande i Nordjylland. Og på stranden ud for campingpladsen kan man mod syd se mod Sæby, den imponerende hvide klosterkirke og havnen. Mod Nord er der blik til havnen i Frederikshavn, hvor Stena Line færgerne sørger for forbindelse til Norge og Sverige. Færgen til Læsø ses også tydeligt på dens daglige tur mellem Læsø og Frederikshavn.

Vi synes selv, at vi har en af landets dejligste og mest spændende strand. Men kom og døm selv!

Båd på stranden

strandenbadestrande i nordjylland - redningskrans

stranden

stranden